DOLAR 32,4297 0.16%
EURO 35,6373 0.53%
ALTIN 2.323,210,19
BITCOIN 0%
İstanbul
16°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

“Tomb Raider” filmi için geri sayım başladı

“Tomb Raider” filmi için geri sayım başladı

ABONE OL
11 Mart 2018 02:23
“Tomb Raider” filmi için geri sayım başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Norveçli yönetmen Roar Uthaug’ın yönettiği “Tomb Raider”, genç ve kararlı Lara Croft’ın küresel bir kahraman olma yolundaki hikayesini ele alıyor.

Warner Bros. Pictures ve Metro Goldwyn Mayer Pictures tarafından hayata geçirilen filmin senaryosunu Geneva Robertson-Dworet ve Alastair Siddons, hikayesini ise Evan Daugherty ve Robertson-Dworet kaleme aldı.

Dominic West, Walton Goggins, Daniel Wu ve Kristin Scott Thomas’ın rol aldığı filmin konusu kısaca şöyle:

“Babasının ortadan kaybolmasından 7 yıl sonra, 21 yaşındaki Lara. küresel ticaret imparatorluğunun başına geçmeyi reddetmiş ve üniversite dersleri alırken bir yandan da Londra’da bir bisiklet kuryesi olarak çalışmaktadır. Ortaya çıkan yeni bir antik eser sonucu babasının kayboluşunu araştırmaya başlayan Lara, son gittiği yer olan Japonya kıyılarındaki gizemli bir adadaki mezarı ziyaret eder. Birden bire Lara kendini keskin zekası, dirayeti ve inatçı ruhuyla silahlanmış bir halde, dezavantajlı bir durumda olduğu bir maceranın içinde bulur. Lara, bilinmeyene doğru yolculuk ederken, kendi sınırlarının ötesine geçmeyi de öğrenmelidir.”

Kaynak: AA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.