DOLAR 32,3876 0.19%
EURO 34,9986 -0.23%
ALTIN 2.324,880,25
BITCOIN 0%
İstanbul
14°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Mardin’de bir terörist teslim oldu

ABONE OL
14 Mart 2018 03:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesindeki açıklamaya göre, Irak’ın kuzeyindeki Kani Rash bölgesinde güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen arazi aramasında, bir güdümlü tanksavar füzesi, beş roketatar mühimmatı, iki ÇNRA mühimmatı, muhtelif hafif silah mühimmatı ve el yapımı patlayıcı malzemesi bulundu.

Şırnak’ta güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında, bir biksi makineli tüfeği, bir RPG-7 roketatar silahı, bir kalaşnikof piyade tüfeği, 3 bin 100 makineli tüfek mühimmatı, 45 roketatar mühimmatı, bin kalaşnikof piyade tüfeği fişeği, bir tanksavar füzesi mühimmatı, 300 ağır makineli tüfek mühimmatı, dört taarruz el bombası, 20 dinamit ve yaşam malzemesine el koyuldu.

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği operasyonda, tespit edilen bir el yapımı patlayıcı imha edildi, 20 kilogram amonyum nitrat ve çok miktarda yaşam malzemesi bulundu.
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde, PYD-YPG/PKK terör örgütünden kaçan bölücü terör örgütü mensubu bir terörist güvenlik güçlerine teslim oldu.

Mardin’in Dargeçit ilçesinde, güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen arazi aramasında iki kalaşnikof piyade tüfeği, dört el bombası, altı roketatar mühimmatı ele geçirildi.

 

Kaynak: AA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.