DOLAR 32,3703 0.15%
EURO 34,9665 -0.31%
ALTIN 2.323,980,21
BITCOIN 0%
İstanbul
14°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Kedi Filesi Nedir, Neden Gereklidir?

Kedi Filesi Nedir, Neden Gereklidir?

ABONE OL
13 Eylül 2021 13:29
Kedi Filesi Nedir, Neden Gereklidir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Evlerin küçük yaramazları olan minik kedilerimiz, hayatımıza ayrı bir anlam kazandırır. Birçok insan kedileri için özel mamalar alır, aşılarını yaptırır ya da eğlenceli vakit geçirebilmeleri için oyuncaklar sunar. Ancak kedilerin ne kadar hareketli olduğu düşünülürse, can güvenlikleri için bir takım önlemlerin de alınması gerektiği unutulmamalıdır ve kedi teras filesi ise bunlardan biridir.

Can yoldaşı olan ve yalnızlığımızı paylaşan küçük canlıların bakımları ve güvenlikleri tamamen sahiplenen kişilerin sorumluluğundadır. Kediler; yapıları gereği meraklı ve enerjiktirler. Dört duvar arasına sıkışmak onların doğal yapılarına aykırıdır. Kimi zaman sahibinin dizinin dibinde, kimi zaman balkon ya da terasta, kimi zaman ise bahçede gezinmek kedilere ayrı bir keyif verir.

Özellikle açık alanlarda kedilerin başka yerlere girmemesi için daha tedbirli olmak ve kedi bahçe filesi ile kaybolmalarını önlemek gerekir. Kedilere özel olarak tasarlanmış olan kedi fileleri, onların güvenli bir ortamda yaşamaları için tasarlanmış işlevsel ürünlerdir. Özellikle son zamanlarda bu tür güvenlik gereçlerine olan ihtiyaç artış göstermektedir.

https://www.fileistanbul.com/

Kedi Güvenliği İçin File Tercihi Nasıl Olmalıdır?

Kediler için bulundukları evin katı, evden kaçmalarına ya da düşüp kötü sonuçlar yaşanmasına engel değildir. Üst katlarda kedilerin cam ve balkonlarda ya da teraslarda dolaşmalarını daha güvenli hale getirmek için fileler tercih edilmelidir.

Kedi teras filesi yüksek dayanıklı polyamid ipten üretilmelidir. Böylece kediler ne kadar direnç gösterirse göstersin yırtılma yaşanmayacaktır. Ayrıca kedilerin cinsine göre gözenek aralıkları belirlenebilir. Elbette ki kedimizin güvenli bir ortamda yaşamasını istiyorsak mutlaka onlar için temin edeceğimiz güvenlik filesini alırken de dikkatli davranmak durumundayız.

https://www.fileistanbul.com/

Kediler Bahçe Filesi İle Güvenli Özgürlük Yaşasın

Kediler; insanlara en yakın olan ve sevimlilikleriyle yaptıkları tüm yaramazlıkları unutturan hayvanlarıdır. Kaplan ailesinin en küçük ferdi olan kediler, özgür yaşamayı ister. Alt katlarda oturan kişiler için bahçelerinde kedilerin dolaşması güvenli olmayabilir. Kaçan kediler kaza geçirebilir, diğer kedilerden zarar görüp, hastalık kapabilir. Siz de kedilerinizin özgürce hareket edebilmesi ve hem onun hem de sizin sıkıntı yaşamaması için kedi bahçe filesi yaptırarak güvenli bir ortam yaratabilirsiniz.

https://www.fileistanbul.com/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.