DOLAR 32,3890 0.21%
EURO 35,0619 -0.09%
ALTIN 2.324,800,24
BITCOIN 0%
İstanbul
17°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Adem Büyük’ün eşi Merve Büyük’ün çakarlı İstanbul turu cezasız kalmadı

Adem Büyük’ün eşi Merve Büyük’ün çakarlı İstanbul turu cezasız kalmadı

ABONE OL
23 Mayıs 2021 15:56
Adem Büyük’ün eşi Merve Büyük’ün çakarlı İstanbul turu cezasız kalmadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni Malatyaspor’da forma giyen milli futbolcu Adem Büyük‘ün eşi Merve Büyük’ün önceki gün sosyal medya hesabından paylaştığı anlar büyük tepki toplamıştı. Merve Büyük, arka koltukta çocuğunun da oturduğu sirenli ve çakarlı aracın sağ koltuğundan video çekmişti.

ELEŞTİLERE YANIT VERDİ

Emniyet şeridinden ilerledikleri anları paylaşan Büyük, oğlunun “anne biz polis miyiz sorusuna” da “evet” yanıtı vermiş, bunun üzerine gelen eleştiriler üzerine ne kendini “oğlum polis olmak istiyor, küçük bir çocuğa verdiğim yanıttı” şeklinde savunmuştu.

 

4 BİN 17 TL CEZA KESİLDİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlileri yaşanan olayın ardından çalışma başlattı. Görüntüleri inceleyen ekipler, otomobili Gaziosmanpaşa TEM Güney Yol üzerinde çakar ve siren tertibatı kullanarak emniyet şeridinde seyrettiği sırada durdurdu. Ekipler sürücü G.K. ve araç sahibi N.B.’ye çakar-siren tertibatı ile araç kullanmak ve emniyet şeridi ihlali suçlarından toplamda 4 bin 17 TL cezai işlem uyguladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ali Tinbek

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.