DOLAR 32,3809 0.18%
EURO 35,0836 -0.11%
ALTIN 2.325,350,27
BITCOIN 0%
İstanbul
17°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Dilek İmamoğlu’nun annesi vefat etti

Dilek İmamoğlu’nun annesi vefat etti

ABONE OL
10 Nisan 2021 00:45
Dilek İmamoğlu’nun annesi vefat etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) sü Murat Ongun, Başkan Ekrem İmamoğlu‘nun kayınvalidesi, eşi Dilek İmamoğlu‘nun annesi Hava Kaya’nın hayatını kaybettiğini duyurdu.

Havva Kaya’nın cenazesi, Pazar günü Trabzon Çarşıbaşı İlçesi Kovanlı Köyü Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlanacak.

 

“İBB AİLESİ OLARAK BAŞSAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ”

Ongun, paylaşımında “11 Nisan Pazar günü, Trabzon Çarşıbaşı İlçesi Kovanlı Köyü Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazıyla merhume son yolculuğuna uğurlanacaktır. İBB ailesi olarak, merhumeye Allah’tan rahmet; Kaya ve İmamoğlu ailelerine de başsağlığı ve sabır dileriz” dedi.

BİR SÜREDİR TEDAVİ GÖRÜYORDU

1944 doğumlu 77 yaşındaki Hava Kaya’nın bir süredir Beylikdüzü’nde özel bir hastanede tedavi gördüğü, yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

KILIÇDAROĞLU’NDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, annesi Havva Kaya’yı kaybeden Dilek İmamoğlu’nu telefonla aradığı öğrenildi. Havva Kaya’ya Allah’tan rahmet dileyen Kılıçdaroğlu’nun, Dilek İmamoğlu ve Ekrem İmamoğlu’na başsağlığı dileklerini ilettiği kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.