DOLAR 32,3316 0.24%
EURO 35,1057 -0.08%
ALTIN 2.298,320,93
BITCOIN 0%
İstanbul
19°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Tartıştığı doktora biber gazı sıktı

Tartıştığı doktora biber gazı sıktı

ABONE OL
9 Kasım 2018 05:06
Tartıştığı doktora biber gazı sıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’de bir kişi tartıştığı doktorun gözüne biber gazı sıktı.

Kayseri’de bir kişi tartıştığı doktora biber gazı sıktı. 

Edinilen bilgiye göre Kayseri Şehir Hastanesi Kadın Doğum ve Acil Servisi’nde dün yaşanan olayda, acil servise başvuruda bulunan bir hastanın özel hastaneye sevk edilmesi istendi.

Yapılan muayenede Uzm. Dr. M. Bertan Demir, tedavinin şehir hastanesinde mümkün olduğunu ve sevk işleminin gerçekleşmeyeceğini hastaya iletti.

Sevk işleminin olmayacağını öğrenen hasta ve yakını, görevli doktora hakaret ettikten sonra çantasından çıkardığı biber gazını doktorun gözüne sıktı.

Sıkılan biber gazından serviste bulunan sağlık çalışanları ve hastalar da etkilendi.
Demir tedavi altına alınırken, serviste çalışanlar ve hastaların biber gazından daha fazla etkilenmemesi için ortamdan uzaklaştırıldı.

“YAPAMAYACAĞIMIZ ŞEYLER İSTİYORLAR”

Şiddete maruz kalan doktor yaptığı açıklamada, “Artık bu tür olaylar yaşanmasın. Bizler sağlık personeli olarak gece gündüz demeden özveriyle çalışıyoruz. Hastalarımız için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Demir şöyle devam etti: “Fakat hastalarımız artık bizim yetkilerimizi aşan şeyler isteyip bunu yapamayacağımızı söylediğimizde de şiddete başvuruyor. Üstelik onların bu hali sadece bize değil artık topluma da zarar veriyor. Bu durumu hem kendi adımıza hem de hastalarımız adına şiddetle kınıyoruz ve artık bu tür olayların yaşanmamasını istiyoruz” diyerek sözlerine son verdi.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.