DOLAR 32,3737 0.16%
EURO 34,9798 -0.27%
ALTIN 2.324,280,22
BITCOIN 0%
İstanbul
14°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Peşinatsız Ev

Peşinatsız Ev

ABONE OL
26 Kasım 2020 15:04
Peşinatsız Ev
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ev almak için kıtı kıtına bütçe ayıran aileler için peşinat vermek gerçek anlamda zulüm niteliği taşımakta. Sırf peşinat veremediği için ev alma hayalleri ertelenmek zorunda kalınıyor. Peşinatsız ev almak için en doğru ve güvenilir adres Emin Evim.

Emin Evim 1991 yılından beri hizmetlerine hız kesmeden devam etmektedir. Türkiye’de birçok şubesi bulunan Emin Evim birçok aileyi ev sahibi yapmıştır. Peşinatsız ev imkanı sunan Emin Evim’in sunduğu en büyük avantajlardan bir tanesi de peşinatsız ev almak isteyenlere dilerse kendi ödeme planlarını oluşturma imkanı tanımaktadır. Peşinatsız ev sisteminde ev sahibi olmak isteyenlerin belirlenmiş olan vadesini takip edecek ayda evini alır ve ödemeleri aylık devam edecek şeklinde ayarlanır.

Peşinatsız Ev Kredisi

Ev almak isteyenlere kendi bütçelerine uygun ve kendilerinin belirlediği ödeme planları ile bankanın faizleri ile uğraşmadan ve en önemlisi peşinat biriktirmek ile uğraşmak zorunda kalmadan sıkıntısız bir şekilde ev sahibi olmak artık çok basitleşti ve kolaylaştı.

Emin Evim şeffaflık ilkesini benimsemiştir. Şeffaf olduktan sonra kimsenin gözü arkada kalmadan iç rahatlığı ile ev sahibi olabilirsiniz. Bir müşterinin herhangi bir hizmetten beklentisi ekonomik olması, güvenilir olmasıdır. Emin Evim tam da bu ilkeler ile müşteri memnuniyeti sağlamaktadır.

Emin Evim müşterileri mağdur etmemek adına müşteri haklarını koruyan birçok düzenleme yapmıştır. Düzenlemeler tamamen ilerisini düşünerek tasarlanmıştır. Her türlü senaryo düşünülerek sistemden ayrılmak zorunda kalmanız halinde o zamana kadar ödediğiniz taksitleri siz değerli müşterilerimize geri ödeme şeklinde düzenleme getirilmiştir. Diğer bir senaryo olarak ise taksit öderken problem yaşamanız, dara düşmeniz halinde taksitleri dondurma ya da taksit gününü değiştirme imkanı sunmaktadır. Emin Evim herkes hayaline kavuşsun, dilediği evi rahatça alsın diye çeşitli fırsatlar sunmaktadır. https://www.eminevim.com/taksitle-ev-almak

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.