DOLAR 32,3313 0.24%
EURO 35,0838 -0.15%
ALTIN 2.299,991,00
BITCOIN 0%
İstanbul
19°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Düğünlerde İnci Davetiye Farkı

Düğünlerde İnci Davetiye Farkı

ABONE OL
21 Eylül 2019 23:22
Düğünlerde İnci Davetiye Farkı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nişan ve düğün merasimlerinin en değerli detayı özel tasarlanan davetiye modelleridir. Gelin ve damadın isteği üzerine oluşturulan metin ve davetiyeler uygun fiyatlar ve kolay ödeme fırsatlarıyla herkesin hizmetindedir. İnci davetiye uzun yıllardır imal ettiği milyonlarca davetiye modellerini resmi internet sayfasında göstermektedir. Özel olarak imalatı gerçekleşen tüm davetiyeler en kısa zamanda verilen adrese gönderilmektedir. En farklı ve en özel davetiyelerle sevdiklerinizi yanınızda görmenin mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Her davetiye ayrı bir masumiyet her davetiye farklı bir hikâyedir. Mutluluğa giden yolda sevdiklerinizi yanınızda görmek için onlara en farklı davetiyeyi verin.

Davetiyelerin En Özeli

Davetiyelerin üzerine yazılan yazılarda tamamen gelin ve damatların isteği üzerine tasarlanıp belirtilmiştir. Hayalleri süsleyen davetiyelerle karşılaşmak için incidavetiye.com sitesini tıklayabilir ve hemen siparişinizi verebilirsiniz. Düğün davetiyesi içinde çok farklı karikatür temalı olanlar veya sade olan davetiyelerle zevkinizi ortaya koyabilirsiniz. Sevdiklerinize davetiyenizi verirken onların yüzündeki beğeni ve mutluluk doğru yerde olduğunuzun anlamını taşımaktadır. İstediğiniz tüm davetiyeleri bu sayfada bularak oturduğunuz yerden sipariş verme şansına sahip olabilirsiniz. İnci davetiye ile %99 müşteri memnuniyeti sağlanmaktadır.

Nişanınızda Davetiye ile Fark Yaratın

Nişan davetiyelerinde özel tasarım arayanların tek adresi burası olduğundan tek tercihiniz olacaktır. Güvenli ödeme ve taksit imkânlarıyla istediğiniz davetiye sayısını hemen sipariş verebilirsiniz. İster peşin ister taksitle ödeme kolaylığını yaşayabilirsiniz. Yurtiçi her şehre ücretsiz kargo fırsatlarını kullanma hakkına sahipsiniz. Birbirinden farklı nişan davetiyeleri ve diğerleri için tek ve doğru adres bu sayfadır. Online davetiye siparişleri için istediğiniz zaman bu adrese ulaşarak özel gününüz için davetiye tasarımınızı yapabilir ve siparişinizi verebilirsiniz.

Hayata Atılan Adımda Özel Tasarımlar

Her tarz davetiyenin yanında ekonomik davetiyelerde resmi internet sitesinde yerini almıştır. 2019 model davetiyeler için hayallerinizi asla sınırlamayın. Sade, şık ve zarif davetiyeler için uzman ekip gerekli çizim ve renk uyumunu yakalamıştır. Farklı tarzda iple bağlanan veya kurdeleli düğün ve nişan davetiyeleri için bu adres tam size göre tasarlanmıştır. İndirimli ve ekonomik fiyatlarla davetiyenizi en uygun şekilde seçebilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.