DOLAR 32,3774 0.15%
EURO 34,9722 -0.32%
ALTIN 2.323,850,20
BITCOIN 0%
İstanbul
14°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Zincirleme kaza Basın Ekspres yolunu kilitledi

Zincirleme kaza Basın Ekspres yolunu kilitledi

ABONE OL
17 Ocak 2019 00:13
Zincirleme kaza Basın Ekspres yolunu kilitledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Basın Ekspres yolunda içerisinde 45 öğrencinin bulunduğu otobüs, polis aracına çarpan hafriyat kamyonuna çarptı. Can kaybı ya da yaralanmanın olmadığı kaza,trafik yoğunluğuna neden oldu.

İstanbul’da Bahçelievler Basın Ekspres yolunda bir hafriyat kamyonu ve öğrenci otobüsünün karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, otobüsteki öğrenciler panik yaşadı.

Kaza sabah saatlerinde Basın Ekspres yolu Kuyumcukent kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, hafriyat kamyonu seyir halindeyken şerit değiştiren polis aracına arkadan çarptı.

Bu sırada bu iki aracın hemen arkasında bulunan ve içerisinde 45 öğrencinin bulunduğu otobüs hafriyat kamyona çaptı. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Kazada şans eseri yaralanan olmazken otobüsün camları kırıldı. Bu sırada otobüs içerisinde bulunan öğrenciler büyük korku yaşadı.

Kaza sonrası olay yerine çağrılan başka otobüs ile öğrenciler kaza yerinden götürülürken polis ekipleri kaza ile ilgili çalışma başlattı. Kaza nedeniyle Basın Ekspres Yolu’nda uzun araç kuyrukları meydana gelirken yolda bulunan araç parçalarını toplamak ve yolu temizlemek için de yol bir süre trafiğe kapatıldı.

ARAÇTA 45 ÖĞRENCİ VARDI

Otobüs Şoförü Ekrem Yıldız “Orta şeritte gelirken TIR polis aracına çarptı. Bizde sol şeride çıktık ama ancak bu kadar kurtarabildik. Araçta 45 öğrenci vardı ancak şükürler olsun kimsenin burnu kanamadı. Ancak kaza polis aracının aniden şerit değiştirmesinden kaynaklandı” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.