DOLAR 32,3509 0.29%
EURO 35,1228 -0.06%
ALTIN 2.309,791,44
BITCOIN 0%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Ümraniye TEM Otoyolu’nda kaza

Ümraniye TEM Otoyolu’nda kaza

ABONE OL
25 Mart 2019 01:02
Ümraniye TEM Otoyolu’nda kaza
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’da Ümraniye TEM Otoyolu’nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç bariyerlere çarptı. Kazada 1 kişi yaralanırken, TEM Otoyolu’nda trafik yoğunluğu oluştu.

İstanbul’da Ümraniye TEM Otoyolu Ankara istikametinde saat 09.30 sıralarında iddiaya göre Zeynep D. adlı sürücü, henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle aracın lastiği koparken, savrulan araç 10 metre ileride durabildi. Kazada araçta bulunan 1 kişi yaralanırken, sürücü Zeynep D. ve araçtaki küçük bir kız çocuğu yara almadan kurtuldu.

Kazayı gören vatandaşlar itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri başka bir kazanın yaşanmaması için yola dubalar koyarak güvenlik önlemi aldı.

Kaza nedeniyle TEM Otoyolu’nda trafik yoğunluğu yaşandı. Ekiplerin çalışmasını ardından kaza yapan araç kaldırıldı, trafik normale döndü. Polisin kaza ile ilgili soruşturması devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.