DOLAR 32,3773 0.16%
EURO 35,0386 -0.1%
ALTIN 2.323,830,20
BITCOIN 0%
İstanbul
17°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Kalite ve Hizmetin Bir Numaralı Adresi: EnsMum

Kalite ve Hizmetin Bir Numaralı Adresi: EnsMum

ABONE OL
30 Ocak 2021 17:50
Kalite ve Hizmetin Bir Numaralı Adresi: EnsMum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnsanlar eski dönemlerden beri ışık ihtiyaçlarını giderebilmek için çeşitli araçlara başvurmuştur. Bu araçlardan en yaygını, pratik ve düşük maliyete sahip olması sebebiyle mumlardır. Teknolojinin gelişmesiyle mumlara olan ilgi azalmış olsa da dünyanın hiçbir bölgesinde yapay zeka ve elektrik sorunsuz çalışmamaktadır. Bu sebeple günümüz de de mumlara oldukça ihtiyaç duyulmaktadır. Peki mum üretiminin bu kadar düştüğü bu dönemde sağlıklı, doğal ve kaliteli muma nerden ulaşabilirim? Diye düşünenlerin imdadına EnsMum yetişiyor! Ürettiği kaliteli ve güzel kokulu mumlar ile piyasaya damga vuran EnsMum, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için yoğun bir şekilde çalışıyor. Yazımızın devamında EnsMum Nedir? Kurucusu Kimdir? Hedefleri Nelerdir? Neden EnsMum’u Tercih Etmeliyim? gibi aklınıza takılan sorulara cevap bulalım!

EnsMum Nedir? Sahibi Kimdir?

Enes Güdük 15 Mayıs 2006 tarihinde Adana’nın Seyhan ilçesinde 3 erkek kardeşli bir ailenin ortanca çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Adana’nın Seyhan ilçesinde alan Enes Güdük, çok başarılı bir öğrencilik geçirirdi. Çocukluğundan beri gelen müzik aşkını da lise yıllarına gelince uygulamaya dökmek istedi ve Çok Uzak ve Bunu Biliyor musun? Parçalarını çıkararak başarılı bir işe imza attı.

Genç yaşında olmasına rağmen başarılı işler yapan Enes Güdük, sahip olduğu girişimci ruhu ile hem insanları kalite ile tanıştırmak hem de ilgisi olan kokulu mum sektörüne girerek ticarete atıldı.

EnsMum’u kısaca tanımlayacak olursak, Kaliteli ve uygun fiyatlı bir kokulu mum mağazasıdır. Sahip olduğu geniş ve hızlı altyapısı sayesinde rahat bir şekilde online alışveriş yapmanıza olanak sağlar. İçerisinde bir çok koku çeşidi bulunduran EnsMum, kokulu mum arayanları bekliyor!

EnsMum’un Hedefleri Nelerdir?

EnsMum’un hedeflerine gelecek olursak, EnsMum kokulu mum şirketinin sahibi Enes Güdük bu konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı ‘’Biz EnsMum olarak genç yaşta büyük işler başaracağımızı kanıtlamak için geldik. İnsanlara kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerimizi sunarak onların hak ettikleri değeri görmelerini istiyoruz. Yeni bir şirket olabiliriz ancak kısa süre içerisinde bu sektörün öncü firması olacağımıza olan inancım tamdır. İnsanları da hedefleri olan bu genç ekibe destek olmaya davet ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Neden EnsMum’u Tercih Etmeliyim?

EnsMum’u tercih etmeniz için birçok özelliğiniz sizlere sunduk. Hepsini özetleyecek olursak, EnsMum genç girişimci ve sanatçı Enes Güdük tarafından kurulan kalite ve hizmetin ön planda olduğu bir kokulu mum şirketidir. Müşterilerine hızlı ve güvenilir alışveriş imkanını sağlayan EnsMum, evinizin baştan sonra güzel kokmasını sağlayan kaliteli mumlar üretiyor. Sizde gerçek kaliteye sahip olmak istiyorsanız hemen https://www.ensmum.com ‘dan satın al!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.