DOLAR 32,3709 0.15%
EURO 34,9618 -0.33%
ALTIN 2.324,020,21
BITCOIN 0%
İstanbul
14°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

İzmir’de, otomobilini uçuruma süren kişi için arama- kurtarma çalışması başlatıldı
  • Medya Habercilik
  • Gündem
  • İzmir’de, otomobilini uçuruma süren kişi için arama- kurtarma çalışması başlatıldı

İzmir’de, otomobilini uçuruma süren kişi için arama- kurtarma çalışması başlatıldı

ABONE OL
9 Ekim 2020 23:43
İzmir’de, otomobilini uçuruma süren kişi için arama- kurtarma çalışması başlatıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

İZMİR’in Bornova ilçesinde, otomobilin el frenini indiren M.H. (35), aracını uçuruma sürdü. Yapılan incelemede M.H. otomobil içerisinde bulunamazken, arama- kurtarma çalışması başlatıldı. 

Olay, saat 21.00 sıralarında Şahin Tepesi mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, alkollü olan M.H., 06 KN 244 plakalı otomobilinin el frenini indirerek aracı uçuruma sürdü. Yaklaşık 20 metre sürüklenen otomobil, bir araca çarparak durdu. Olayı görenler yardıma koşarken durumu ekiplere de bildirildi.

ARAMA- KURTARMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDIOlay yerine gelen ekipler, M.H.’nin otomobilde bulunamaması üzerine arama- kurtarma çalışması başlattı. Bu kapsamda, bölgeye arama- kurtarma de köpeği getirildi. Öte yandan, M.H.’nin, ailesine telefonla ‘Siz göreceksiniz, benim ne yapacağımı’ şeklinde mesaj attığı ileri sürüldü.’ARAÇ UÇTU, YARDIMA GİTTİK BULAMADIK’

Olay sırasında, arkadaşlarıyla birlikte oturan görgü tanığı Kadir Yonca (20), “Burada arkadaşlar ile otururken, bir araba hızlı bir şekilde uçuruma gitti. Arkadaşlarla peşinden koştuk, arabanın yanına geldiğimizde kimse yoktu, arabadaki telefon çalıyordu” dedi.

 

 

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Halil İbrahim KARABIYIK

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.